Armağan Çağlayan İBB'ye isyan etti: Defalarca denedim ama başaramadım

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan evinin dayanıklılığına kontrol ettirmek için defalarca İBB'ye başvurdu. Çağlayan red cevabı alınca sosyal medya hesabından isyan etti.

20 Şubat 2023 Pazartesi 18:15
Armağan Çağlayan İBB'ye isyan etti: Defalarca denedim ama başaramadım

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 11 ilimizde büyük yıkımlara neden oldu.

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği şehirlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Ünlü televizyoncu ve sunucu Armağan Çağlayan da deprem sonrası oturduğu evi kontrol ettirmek için belediyeye başvurdu.



DEFALARCA OLUMSUZ CEVAP ALDI

Depremlerin ardından İstanbul'da oturduğu evin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye başvurduğunu ancak defalarca kez olumsuz cevap aldığını söyledi.

Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden, "İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" sözleriyle tepkisini dile getirdi.


İMAMOĞLU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimizgünlerde yaptığı açıklamada İstanbullulara “Riskli yapıları taramamıza izin verin” diye çağrıda bulunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63