Bomba haber! "Galatasaray, Hazard için görüştü!"

Galatasaray, Real Madrid formasıyla şans bulamayan Belçikalı dünya yıldızını kiralamak için harekete geçti.

17 Kasım 2022 Perşembe 19:00
Bomba haber!

İspanya kaynaklı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Buna göre sarı kırmızılılar, Real Madrid'in kadroda düşünmediği Eden Hazard için İspanyol kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken sarı-kırmızılılar İspanyol ekibine satın alma opsyonlu kiralama teklifinde bulundu.

MERTENS FAKTÖRÜ!

Gaatasaray, Real Madrid'de bekleneni veremeyen 31 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmek için yakın arkadaşı Dries Mertens'i devreye sokacak.



EDEN HAZARD: "SON KARARI ANCELOTTİ VERİYOR"

İspanya basınından Marca'ya röportaj veren Eden Hazard, Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdiğini şu ifadelerle özetledi:

"Carlo Ancelotti ile neden daha az oynadığım konusunda görüştük. Sezon öncesi bana daha fazla fırsat vereceği vaadinde bulundu. Gelinen noktada bunun böyle olmadığını anlıyorum.

Ancelotti'nin aynı soruyu cevaplayamadığını görüyorum. Belki de Dünya Kupası'ndan sonra her şey çok daha farklı olacak. Ben oynamak istiyorum ama son kararı hoca veriyor, biliyorsunuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63