Can Dündar ve Banu Güven harekattan rahatsız oldu! PKK'yı böyle arka çıktılar

Terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik başlatılan 'Pençe-Kılıç Harekatı'ndan rahatsız olan firari hain Can Dündar ve Banu Güven skandal paylaşımlarıyla gündeme geldi. Sözde gazeteciler İstiklal Caddesi saldırısıyla da algı operasyonuna girişti.

20 Kasım 2022 Pazar 13:45
Can Dündar ve Banu Güven harekattan rahatsız oldu! PKK'yı böyle arka çıktılar

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyinde başlattığı 'Pençe-Kılıç' harekatı terör örgütüne sempatizanlık yapanları rahatsız etti.

FİRARİ HAİN CAN DÜNDAR'DAN ALGI OPERASYONU

PKK'lı teröristlerce Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı Türkiye'nin üzerine yıkmaya çalışan firari hain Can Dündar, başlatılan harekattan rahatsız oldu. 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıllarda teröristlere karşı başlattığı harekatların tarihlerini seçim tarihleriyle karşılaştırarak algı operasyonuna girişen Dündar, o dönemlerde PKK'lı teröristlerin sivil insanlara yönelik ve sınırlarımızda askerlerimize karşı yaptığı saldırıları görmezden geldi.

BANU GÜVEN TERÖRİSTLERİN SESİ OLDU

Türkiye karşıtı paylaşımları ile sık sık gündeme gelen sözde gazeteci Banu Güven, TSK'nın başlatmış olduğu harekattan rahatsız oldu. Güven, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı terör örgütü PKK/YPG'nin üstlenmediğini dile getirerek örgüte yönelik gerçekleştirilen operasyonu kınamaya kalktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan harekat emrini böyle verdiCumhurbaşkanı Erdoğan harekat emrini böyle verdi

Bakan Akar ve komuta kademesi harekat merkezinde böyle görüntülendiBakan Akar ve komuta kademesi harekat merkezinde böyle görüntülendi

Bakan Akar'dan son dakika harekat açıklamasıBakan Akar'dan son dakika harekat açıklaması

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63