CHP işten çıkardı, AK Parti sahip çıktı! Mağdur edilen AFAD gönüllüsü için yeni gelişme

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi, valilik izniyle AFAD görevlisi olarak deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Gürkan Can'ı işten çıkardığı ortaya çıkarmıştı. Gürkan Can ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

20 Şubat 2023 Pazartesi 16:00
CHP işten çıkardı, AK Parti sahip çıktı! Mağdur edilen AFAD gönüllüsü için yeni gelişme

Haber7 - ÖZEL

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi, belediyeye ait spor kompleksinde cankurtaranlık yapan ve Kahramanmaraş depreminin ardından valilik izniyle AFAD görevlisi olarak bölgeye giden Gürkan Can'ı işten çıkardığı ortaya çıkmıştı. 

YENİ GELİŞME

Haber7'nin kamuoyunda tepkiye neden olan skandalı ortaya çıkarmasının ardından AFAD gönüllüsü Gürkan Can ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

AK PARTİ DEVREYE GİRDİ

Haber7'nin yeni ulaştığı bilgilere göre, CHP'li belediyenin işten çıkardığı AFAD gönüllüsü Gürkan Can'ın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın devreye girdiği öğrenildi.

KÖŞK BELEDİYESİ'NDE İŞE BAŞLADI

Görüşme sonrasında AFAD gönüllüsü Gürkan Can'ın AK Partili Köşk Belediyesi'nde işe başladığı belirlendi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti'li Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler şu açıklamada bulundu:

"Asrın felaketi olan Maraş depreminde, AFAD görevlisi olarak deprem bölgelerine giden Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Gürkan Can kardeşimizin bu fedakârlığı sebebiyle büyükşehir tarafından işten çıkarılması bizleri çok üzdü. 10 binlerce insanımızın canından olduğu, 100 binlerce insanımızın evsiz kaldığı böylesi zor günlerde; sosyal belediyecilikle övünen bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu AFAD görevlisi kardeşimizi işinden ve aşından etmesi kabul edilemez.

Biz Köşk Belediyesi olarak, bu fedakârlığı karşılıksız bırakmadık ve Gürkan Can kardeşimizin yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için kendisini belediyemiz bünyesinde işe aldık.  Bu zor günleri el birliğiyle atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin inşallah."

CHP'li belediyede skandal! Deprem yardımına giden AFAD gönüllüsünü işten çıkardılarCHP'li belediyede skandal! Deprem yardımına giden AFAD gönüllüsünü işten çıkardılar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63