Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Hatay'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün deprem bölgesine geldi. Depremzedelerle bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli, asrın felaketi sonrası çalışmaları inceliyor.

20 Şubat 2023 Pazartesi 15:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Hatay'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte bugün deprem bölgesine geldi. İki lider Hatay'da incelemelerde bulunuyor. Depremzedelerle bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli, çalışmaları yerinde inceliyor. 

BAHÇELİ "DEPREM BÖLGESİNE GİDECEĞİM" DEMİŞTİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli geçtiğimiz hafta grup toplantısında deprem bölgelerine gideceğini açıklamıştı.

MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illeri ve tüm vatandaşları bir program dahilinde ziyaret etmek amacıyla geçen hafta aldığı kararı tatbik etmek için makul bir zaman kolladığını söyleyen Bahçeli, şunları kaydetmişti:

TELEFON YAĞIYOR

Öte yandan Başkan Erdoğan, deprem felaketi nedeniyle arayan devlet ve hükümet başkanlarıyla görüşmelerini de sürdürüyor. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Erdoğan'ı telefonla arayan Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Eski Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti, yaralılar için de şifa dileğinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63