Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den Kahramanmaraş'ta önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'ta depremlerden etkilenen bölgeleri ziyaret ediyor.

20 Şubat 2023 Pazartesi 19:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den Kahramanmaraş'ta önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Bu felaketi aşacağız. Bu konuda MHP olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız, tam desteğimizi belirtmek istiyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Yıkıntıların altındaki arama kurtarma çalışmalarının sona erdiği, enkazların kaldırıldığı bir dönemde yine Kahramanmaraş'tayız. Kahramanmaraş hala yaralarını sarmaya devam ediyor. Dünyada eşi benzeri görülmemiş deprem felaketlerinin ardından Kahramanmaraş'ta 41 binden fazla görevli ekibimiz yer aldı. 

Kahramanmaraş'ın yaklaşık 3'te biri oturulamaz hale gelmiştir. Tüm bu inşaatları sıfırdan ele almak suretiyle yeniden inşa edeceğiz. Kahramanmaraş tüm mağdur kardeşlerimize teslim edeceğiz. Şuan elektrik, doğalgaz ve su verilmeye başlandı. 

Konteyner kurulacak alanlarda çalışmalar devam ediyor. Kahramanmaraş'ta Mart ayı içerisinde 45 bin 607 konutun temelini atarak inşasına başlıyoruz. Takip eden aylarda bu rakamı deprem bölgesinin tamamında ne kadar olması gerekiyorsa o seviyeye çıkaracağız. Yeni konutlarımız zemin artı 3 veya 4 katı geçmeyecek şekilde inşa edilecek. 

Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir. Gelin Kahramanmaraş için hemen şimdi diyerek bu şehre sahip çıkalım. 

Geçici barınma için nereye giderse gitsin her bir Maraşlı kardeşim, önümüzdeki yılın baharında yeni hayatına başlamış olsun. Depremin canımızı yaktığı doğrudur ama bu afet birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi asla parçalayamaz. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63