Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depreme yakalandı

Deprem sırasında Kahramanmaraş'taki afet koordinasyon merkezinde bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de depremi hissetti.

21 Şubat 2023 Salı 04:15
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depreme yakalandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6'lık depremlerde 11 şehir büyük yıkım yaşadı. Depremin en çok etkilediği illerin başında gelen Hatay'da akşam saatlerinde 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki yeni deprem daha meydana geldi.

20.00 sularında Defne ilçesinde meydana gelen 6.4 ve 20.07'de Samandağ'daki depremlerde ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti 213 kişi de yaralandı. Depremde ağır hasarlı olan binaların yıkıldığı ifade edildi.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ DEPREM SIRASINDA AFAD KOORDİNASYON MERKEZİNDEYDİ

Öte yandan deprem anında Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş AFAD koordinasyon merkezinde bulunuyordu.

LİDERLER SÜKUNETİNİ KORUDU

Deprem sırasında bir toplantıda olan iki lider, sükunetini bozmadı ve sessizce depremin bitmesini bekledi.

VATANDAŞLAR TEKBİR GETİRDİ

Toplantı sırasında açık olan kameralara yansıyan görüntülerde, bazı vatandaşların tekbir getirdiği görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63