Depremde 6. gün mucizesi: İrem hayata tutundu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da facianın 6. gününde de mucizevi haberler gelmeye devam ediyor.

11 Şubat 2023 Cumartesi 16:30
Depremde 6. gün mucizesi: İrem hayata tutundu

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

132. SAAT

Kahramanmaraş'ta enkazdan bir kişi daha çıkarıldı.

6 YAŞINDAKİ İREM HAYATA TUTUNDU

Hatay’ın Belen ilçesinde yıkılan apartmanın altında kalan 6 yaşındaki İrem’in sağ olduğunu belirledi. Konya AFAD ekipleri, uzun uğraşlar sonucu İrem’e ulaşarak, depremden 132 saat sonra enkazdan kurtardı. İrem'in annesi Halime isimli kadının ise depremin ilk günü sağ kurtarıldığı öğrenildi.

BABA-KIZ BİRLİKTE ÇIKARILDI

Gaziantep’te 4 yaşındaki Şengül, 132. saatte enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Şengül'ün babası da enkazdan çıkarıldı. Baba UMKE ekiplerine 'Eşimi de bulun' dedi.

129. SAAT

NURDAĞI'NDA SALTUK BUĞRA

129 saatin sonunda Gaziantep Nurdağı'nda Saltuk Buğra enkaz altından kurtarıldı.

NİZİP'TE ALMUSA ÇIKARILDI

Asrın felaketinin yaşandığın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde yıkılan bir binanın enkazından 25 yaşındaki Büşra Almusa, 119 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı. 

128. SAAT

2 AYLIK BEBEK KURTARILDI

Hatay Kırıkhan'da 2 aylık bebek, 128 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı.

ÜLKÜ İÇİN UMUTLU BEKLEYİŞ

Elbistan'da 20 yaşındaki genç için kurtarma çalışması sürüyor. Enkaz altındaki Ülkü 'Yaşıyorum' diye bağırdıktan sonra kurtarma ekibinden su istedi.

127. SAAT

YENİ MUCİZE! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Adıyaman'da yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Adıyaman'da 7 katlı Özer Apartmanı'nın enkazında kalan Kazım Kaya sağ olarak çıkarıldı. Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman'da enkaz altında kalan uzman çavuş ve eşi ise 128 saat sonra kurtarıldı.

125. SAATTE HALİME TEYZE KURTARILDI

122 saat sonra 55 yaşındaki Maşallah Çiçek'in enkazdan kurtarılmasının ardından 125. saatte ise 83 yaşındaki Halime Gürbüz de enkazdan sağ olarak çıkarıldı  

MADENCİYE TEŞEKKÜR

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Armutçuk Müessesesi'nde görevli maden işçileri, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde enkaz altında kalan Halime Gürbüz'ü, depremin 125'inci saatinde kurtardı. Sağ çıkarılan Gürbüz, kendisini teskin etmeye çalışan maden işçisini yanağından öpüp, teşekkür etti. Ayağının kırık olduğunu söyleyen Halime Gürbüz, hastanede tedaviye alındı. 

119. SAAT: ETTİĞİ DUAYI ANLATTI

Hatay merkezde 13 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından 119. saatte çıkarılan Hatice Yargıt enkaz altında ettiği duayı sağlık görevlisine anlattı. Hatice Yargıt, “Rabbim sen Hz. Yusuf’u aç ve susuz bırakmadın, beni de bırakma.” dedim.

 Asaf Bebek ve annesi PAK ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı Asaf Bebek ve annesi PAK ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 122. saatte kurtarıldıDeprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 122. saatte kurtarıldı

60 saat sonra kurtarıldı: İlk sözü 'dışarısı daha soğuk' oldu!60 saat sonra kurtarıldı: İlk sözü 'dışarısı daha soğuk' oldu!

102 saat sonra gelen mucize... Aynı aileden 6 kişi sağ çıkartıldı102 saat sonra gelen mucize... Aynı aileden 6 kişi sağ çıkartıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63