Depremzedeler Bakan Kurum'la dertleşti: Kötü zihniyetli insanlar algı oluşturuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kötü zihniyetli insanlar tarafından algı oluşturulduğunu söyleyen depremzedeye, "Şimdi onlara girmeye gerek yok. Biz beraberliğimizi koruyup bu afetin üstesinen geleceğiz" dedi.

12 Şubat 2023 Pazar 15:00
Depremzedeler Bakan Kurum'la dertleşti: Kötü zihniyetli insanlar algı oluşturuyor

Türkiye'yi sarsan iki büyük depremde 10 şehir büyük hasar gördü. O illerden biri de Gaziantep oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da bu kapsamda Gaziantep'te çalışmaları yakından koordine diyor. Vatandaşlarla da iletişimde olan Kurum depremzedelerle bir araya geldi. Kurum burada felaketzedelerle dertleşerek sorunları dinledi.

"BİZ SİZDEN MEMNUNUZ"

Bir depremzede ise sosyal medyada bahsedilenin aksine devletin bölgede olduğunu belirtti. Kurum'a teşekkür eden depremzede, "Biz sizden memnunuz, yalnız İstanbul'dan İzmir'den akrabalar arayıp diyorlar ki 'orada hiçbir şey yokmuş.' Ben de ekmeklerin suların resmini çekip onlara gönderdim.

"BU DEVLET BİZİ ORTADA BIRAKMAZ AMA KÖTÜ ZİHNİYETLİ İNSANLAR VAR"

Dedim bu güçlü devlet varken bu millet omuz omuza verir ne İslahiye'sini ne Nurdağı'nı ortada bırakmaz. Ama zihniyeti kötü olan insanlar bu devleti parçalıyorlar. " dedi.

"BERABERLİĞİMİZİ KORUYUP BU AFETİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Kurum ise şimdi bu konuya girmenin değil birlik olmanın vakti olduğunu belirterek şöyle konuştu: Şimdi onlara girmeye gerek yok. Biz 85 milyon birliğimizi beraberliğimizi koruyup bu afetin üstesinden geleceğiz. Devlet her türlü imkanları ile burada. Biz şimdi burada enkaz altında yakınlarını bekleyenlerin yanında olacağız. Onların dizinin dibinde olacağız. Onların acılarını paylaşacağız. Hep birlikte inşallah üstesinden geleceğiz. Çok geçmiş olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63