Depremzedelere giden yardım kolileri CHP’li başkanın evinden çıktı

Hatay’ın Samandağ ilçesine giden yardım malzemeleri, depremzedelere ulaşmayınca vatandaşlar şikayette bulundu. Şikayetler üzerine bölgeye giden yetkililer, yardım malzemelerini CHP Hatay Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı’nın evinde buldu.

12 Şubat 2023 Pazar 03:15
Depremzedelere giden yardım kolileri CHP’li başkanın evinden çıktı

Afet bölgesinde ilk günden bu yana arama kurtarma çalışmaları sürdürülürken bir yandan da öbür illerde yardım malzemeleri toplanmaya ve afet bölgesine gönderilmeye başlandı.

Deprem bölgesinde, hırsızlık ve yağma olaylarıyla bağlantılı 48 şüpheli tutuklandıDeprem bölgesinde, hırsızlık ve yağma olaylarıyla bağlantılı 48 şüpheli tutuklandı

24'ün haberine göre, CHP'li Samandağı İlçe Başkanı Turgay Arabacı, skandal bir olaya imza attı. CHP'li Arabacı'nın depremzedelere gönderilen yardımları babasının evine depoladığı ortaya çıktı.

YARDIM MALZEMELERİ CHP'Lİ BAŞKAN'DAN ALINDI

Polis ve koordinasyon ekibinin müdahalesiyle yardım malzemeleri CHP'li ilçe başkanından alınarak depremzedelere dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63