Deva Partisi'nden Ahmet Davutoğlu ve Ümit Özdağ'a tepki!

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a tepki gösterdi.

19 Şubat 2023 Pazar 00:45
Deva Partisi'nden Ahmet Davutoğlu ve Ümit Özdağ'a tepki!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı canlı yayında AK Partili yakını olanların enkazın başına arama-kurtarma ekiplerini getirttiğini sahipsiz olanların enkazın altında kaldığını açıklamıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise akla ziyan bir iddiada bulunarak, ''Net söyleyeyim önce AK Partililer çıkartılıyor. Bunu söylemek istemezdim ama sahada bunu duyuyorsunuz. İnsanlar bunun için bağırıyorlar. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Burada yapılacak tek şey yetkiyi askere devretmek.'' ifadelerine yer vermişti.

Gazeteci Adem Metan'a konuşan DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Essum Aslan, enkazdan AK Partililer çıkarılıyor iddialarına tepki gösterdi.



DEVA PARTİLİ ASLAN: HERKES EŞİT ŞARTTAYDI

Enkaz altından AK Partililer kurtarılıyor iddiasına cevap veren Aslan, ''Burada enkazın altında kimin olduğunu kimse soramadı zaten. O canı oradan sağlıklı ve canlı çıkarmakla ilgili herkesin tek bir amacı vardı. Herkes can havliyle bir taşı kaldırabilir miyim bunu gördüm ben. Burada siyasi söylemlerden bahsettiğinizde insanların sadece size karşı nefret duygusunu artırıyorsunuz. Burada siyaset konuşamazsınız, enkazın altında kim olduğunu da konuşamazsınız. Herkes eşit şartlardaydı.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63