Diyarbakır'dan sonra Antalya'da da deprem

Son dakika haberi: Antalya'da 4,5; Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Depremler 12,44 ve 16,81 kilometre derinlikte gerçekleşti.

10 Ağustos 2023 Perşembe 13:45
Diyarbakır'dan sonra Antalya'da da deprem

Son dakika haberi: Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde saat 16.16'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

AFAD, depremin 12,44 kilometre derinlikte olduğunu açıkladı.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde saat 15.25'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Diyarbakır'ın Hani ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 16,81 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63