Enkazdan 113 saat sonra kurtulan Mesut'tan, Jesus'a 'Arda Güler' mesajı

Adıyaman'da enkaz altından 113. saatte çıkan Mesut, hayranı olduğu Arda Güler'e seslendi. Genç taraftar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a da mesaj vermeyi ihmal etmedi.

11 Şubat 2023 Cumartesi 03:00
Enkazdan 113 saat sonra kurtulan Mesut'tan, Jesus'a 'Arda Güler' mesajı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler Adıyaman'da büyük yıkım getirdi. 5 gündür devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucu enkaz altından mucizevi bir haber daha geldi.

Adıyaman’da 113. saattir enkaz altında olan genç Mesut, yoğun bir çabanın ardından enkaz altından çıkarılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Sağlık ekipleri ambulansla hastaneye götürülen Arda Güler hayranı Mesut'a “Şu anda Arda Güler bizi izliyor. Arda Güler'e ne demek istersin?” diye sordu.

"Jesus'a söyleyin seni oynatsın"

Adıyaman'da enkaz altından 113. saatte çıkan Mesut, Fenerbahçe futbolcusu Arda Güler'e seslendi; “Arda Güler ağabey seni çok seviyorum Fenerbahçe’yi kurtarmaya devam et. Ağabey hocaya bir de söyleyin seni de oynatsın. Seni oynatmıyor" diye konuştu.

Arda Güler'den cevap gecikmedi

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler de depremzede Mesut’a gecikmeden cevap verdi. Genç yıldız şu ifadeleri kullandı:

“Güzel kardeşim sen pes etmedin, sen başardın, mücadelenle bize umut oldun. Seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et. İnşallah yüz yüze görüşmek dileğiyle.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63