Erdoğan talimat verdi, büyük hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz" sözlerinin ardından AK Parti teşkilatı harekete geçti.

18 Haziran 2022 Cumartesi 07:45
Erdoğan talimat verdi, büyük hamle!

2023 seçimleri kapsamında çalışmalarına başlayan AK Parti, Meclis’in kapanmasının ardından milletvekillerinden bakanlarına, genel başkan yardımcılarından gençlik ve kadın kollarına kadar tüm teşkilatı 23 milyon üye için seferber edecek.

Seçim bölgelerine gidecek vekiller, teşkilatla beraber kapı kapı gezerek, vatandaşın ve esnafın derdini dinleyecek, sorunları tespit edecek ve ardından bunu rapor olarak Genel Merkez’e sunacak. Milletvekilleri ayrıca, mahalle bazlı toplantılar gerçekleştirecek.

Bunların yanı sıra, gençlik ve kadın kolları da mahalle mahalle gezerek ailelerle görüşecek. 2023 seçimlerini belirleyecek gençlerle ilgili yapılan çalışmalarla ilgili AK Parti kurmayları “İletişimde; kapsayıcı, ayrıştırmayan, farklılıkları kucaklayan ifadelere bağlı kalmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KIRGINLARIN GÖNLÜ ALINACAK

AK Parti’ye oy vermiş hatta AK Parti kadrolarında görev almış ama kırgın ve küskün olanlara yönelik de adımlar atılacak. Parti yöneticileri, bu kişilerle bir araya gelerek 2023 için destek isteyecek.

AK Parti kurmayları, sosyal medyanın teşkilat tarafından daha aktif kullanılacağını dile getirerek “AK Parti’nin 13-14 milyona yakın üyesi bulunuyor. Bu kadar üyesi olan bir partinin herhangi bir konu hakkında paylaşımlarının on binlerle, yüzbinlerle değil, milyonlarla ifade edilir hâle gelmesi lazım” değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63