Erzincan'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Son dakika deprem haberi: AFAD tarafından yapılan açıklamada Erzincan'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu. Depremin saat 00.37'de ve yerin 7.34 kilometre derinliğinde yaşandığı da belirtildi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba 00:52
Erzincan'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Son dakika deprem haberi: AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Erzincan'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu. Yapılan açıklamada depremin saat 00.37'de ve 4,2 büyüklüğünde olduğu belirtilirken, sarsıntının 7.34 kilometre derinlikte olduğu da ifade edildi.

ERZİNCAN'DA DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın aktardığı bilgiye göre Erzincan Otlukbeli'de saat 00.37'de 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Yerin 7.34 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Bayburt ve Erzurum illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63