Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! Miha Zajc ezeli rakibe doğru yol alıyor

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miha Zajc, 1,2 milyon Euro'luk yeni sözleşme teklifine olumlu yaklaşmadı. Değer görmediğini hisseden Sloven futbolcunun önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynama ihtimali artmış durumda.

21 Şubat 2023 Salı 22:00
Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! Miha Zajc ezeli rakibe doğru yol alıyor

Fenerbahçe'de yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşma sağlanamayan Miha Zajc bilmecesi çözülemiyor.

Sports Digitale yorumcusu Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin 1,2 milyon Euro önerdiği Zajc, parayı arka plana attı. Yıldız futbolcu, değer görmediği için bu teklife olumlu yaklaşmadı.

BEŞİKTAŞ PEŞİNDE

Miha Zajc için uzun süredir Beşiktaş iddiaları konuşuluyor. Devre arasında Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, takviyeye devam edecek. Beşiktaş'ta orta saha oyuncularından Josef'in sözleşmesi feshedildi, Atiba da takımdan ayrılacak. Yaşanan gelişmelerin ardından Zajc, Beşiktaş için yeniden kıymete binmiş durumda.

GEÇEN SEZONUN YILDIZIYDI

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'den ayrılması beklenirken Vitor Pereira'nın takıma kazandırdığı Zajc, adeta küllerinden doğdu. Pereira ve İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi olan Zajc, 32 lig maçında 9 gol atıp 2 asist yaptı. Miguel Crespo ile iyi bir ikili olan Sloven oyuncu, Jorge Jesus'un gelişiyle kulübeye hapsoldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63