'İş makinesi yok' diyen CHP'li ismin arkasından iş makinesi çıktı!

CHP'ye yakınlığı olduğu öğrenilen Yaprak Yapsan, "Burada insanlar cesetleri çıkarmak için elleriyle kazıyorlar. Kepçe yok" dedi. Acısını unutarak dezenformayon yapan Yaprak Yapsan'ın Tele 1 yayında arkasında iş makinesi olduğu görüldü.

12 Şubat 2023 Pazar 19:15
'İş makinesi yok' diyen CHP'li ismin arkasından iş makinesi çıktı!
  • Haber7

Türkiye Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yarasını sarmaya devam ederken dikkat çeken tartışmalar da sosyal medyada gündem oluyor.

CHP'Lİ İSİM AĞLAYARAK 'İŞ MAKİNESİ YOK' İDDASINDA BULUNDU

Üzüntüsünün de etkisiyle sosyal medyada video paylaşan Yaprak Yapsan, Hatay'da iş makinesi olmadığını ve cesetlerin çıkarılamadığını iddia etti. 

Çektiği video kaydında Yapsan, "Burada insanlar cenazelerini, cesetlerini çıkarmak için elleriyle kazıyor. Kepçe yok, iş makinesi yok, bir şey bulamıyorlar." ifadesinde bulundu. 

ÇEKTİĞİ VİDEODA İŞ MAKİNESİ SESLERİ

"İş makinesi yok" diye ağlayan Yaprak Yapsan'ın çektiği video kaydında arkadan iş makinesi ve enkaz çalışma sesleri duyuluyor. 

TELE 1'DEKİ YAYINDA 'İŞ MAKİNESİ' İFŞASI

Tele 1'deki yayında da görüntülenen Yaprak Yapsan'ın arkasında bulunan iş makinesi gözlerden kaçmadı.

CHP ŞİŞLİ İLÇE TEŞKİLATI ÜYESİ

Sosyal medya hesabından CHP'ye yönelik paylaşımlarda bulunan Yaprak Yapsan'ın CHP'nin Şişli ilçe teşkilatına yakınlığı olduğu öne sürüldü.

CHP'YE ALGI YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Resmi internet sitesinde konuşma başlıklarını yayınlayan Yaprak Yapsan'ın 'algı yönetimi' eğitimi veren konuşmalar yaptığı tespit edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63