İşini yapan Kanal 7 muhabiri Meryem Nas'ın başörtüsüne laf atıldı

Kanal 7 Haber Muhabiri Meryem Nas​, çekim yaptığı sırada başörtüsüne laf eden kadınla tartıştı. Kadın hakkında suç duyurusunda bulunan Nas, polis merkezinde olayın güvenlik kamera kayıtlarını izlediğini ve detayları paylaşacağını söyledi.

12 Ocak 2023 Perşembe 20:15
İşini yapan Kanal 7 muhabiri Meryem Nas'ın başörtüsüne laf atıldı

Kanal 7 Haber Muhabiri Meryem Nas'a, sokak röportajı yaptığı sırada bir kadın, "Başını aç kafan biraz hava alsın" diyerek hakaret etti.

Nas, kameramanın kendisini uyarması üzerine kadının yanına giderek tepki gösterdi.

Yaşananların ardından Meryem Nas, kadın hakkında suç duyurusunda bulundu.

MERYEM NAS ŞİKAYETÇİ OLDU

Nas, olaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Faşist, özgürlük düşmanı, başörtüsü düşmanı! Haber yaptığım sırada bana yaptığı bu hakaret tüm başörtülü kadınlara, kızlara yapılmış hakarettir. Suç duyurusunda bulundum, kadının kimliği tespit edildi, ifadesi alınacak. Kamera kayıtlarında her şey ortaya çıkacak!" ifadelerini kullandı.

"OLAYIN GÜVENLİK KAMERASINI KAYITLARINI İZLEDİM; BİR KERE DAHA ÇOK ZOR SABRETTİM"

Bir başka mesajında Nas, "Az önce polis merkezinde güvenlik kamerası kaydını izledim. Hakaretleri açık açık dinledim. Bir kere daha çok zor sabrettim. O sesleri ve kamera kaydını sizinle paylaşacağım. O zaman faşistliği daha net göreceksiniz. Savcılık konunun takipçisi. Hakaret cümlelerini saniye saniye sizinle paylaşacağım. Merak etmeyin! Davanın sonucunu da elbette yazacağım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63