İsmail Nacar'dan çarpıcı 'altılı masa' açıklaması! "Kimlerin gittiğini biliyorum"

CHP yandaşı Tele 1'de yayına bağlanan Araştırmacı Yazar İsmail Nacar, 6'lı masa için "FETÖ destekli Amerikan projesi" ifadesini kullandı. Bunun üzerine yayından alınan İsmail Nacar, konuyla ilgili Haber7'ye açıklamalarda bulundu.

09 Ocak 2023 Pazartesi 19:45
İsmail Nacar'dan çarpıcı 'altılı masa' açıklaması!
  • Haber7 - Özel 

Tele 1'de canlı yayına katılan Araştırmacı Yazar İsmail Nacar, Altılı masa için "FETÖ destekli Amerikan projesi" ifadesini kullandı. "Mustafa Özcan diye birisi var. Fettullah'ın halifesidir. Altılı masaya Fetullah çevresi ilgi duyuyor" ifadesini de sözlerine ekleyen Nacar, altılı masa için kullandığı ifadenin ardından önce sesi kısıldı, sonra apar topar yayından alındı.

HABER7'YE AÇIKLAMALARDA BULUNDU: BUNLARIN DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK SÖYLEMLERİ HİKAYE

Tele1’deki programda yayından alınmasıyla ilgili konuşan Araştırmacı Yazar İsmail Nacar, Haber7’ye açıklamalarda bulundu.

Hakan Aygün’ün davetiyle programa katıldığını söyleyen ve yapılan muameleye tepki gösteren İsmail Nacar, “Bunların özgürlük ve demokrasi söylemleri hikaye!” dedi.

Kendisinin konuşturulmadığını dile getiren İsmail Nacar, “Tek adam otoritesi diyorsunuz… Bakın, beni programa çıkarmışsınız. Ben de düşüncemi söylüyorum. Pervin Buldan, 6’lı masanın yanında yer alırsa demokrasiden, özgürlükten, Türkiye’nin geleceğini inşa etmekten yana oluyor. Faraza bağımsız bir aday koyarsa demokrasi karşıtı oluyor. Düşünün programa çağırmış. Özgürlüklerden bahsediyorsun, demokrasiden bahsediyorsun. ‘Altılı masa Türkiye'nin önünü nasıl açacak’ diyorsunuz? Ama konuşturmuyorsunuz.” ifadelerinde bulundu.

“6’LI MASANIN DERİN YAPI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLDİĞİNİ BELGELEMEK İÇİN PROGRAMA KATILDIM”

FETÖ’nün gladyonun bir yapısı olduğunu anlatan İsmail Nacar, “Şu anda bu altılı masa aynı taktikle gladyonun organizasyonu olduğu için Hakan Bey’in program teklifini kabul ettim. Hakan Bey’e ‘Hakan Beyciğim bakın ben eğriye eğri doğruya doğru derim’ dedim. O da kabul etti. Maksadım bu 6’lı masanın nasıl bu derin yapı tarafından organize edildiğini belgelemek bakımından kabul ettim.” diye konuştu.

“HEMEN SESİMİ KESTİLER”

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un araya girerek konuşmasına müdahale ettiğini belirten İsmail Nacar, “Seçime yakın bazı böyle faili meçhul birtakım olaylar olacaktır. Tabii ben o şimdi Ülkü Ocakları eski genel başkanı olayının detaylarına girmek istemiyorum. Bu olayları nasıl organize ederler? Birtakım olayları körükleyerek nasıl cinayetler işlerler? Bu yapılar çok ustaca ve mahir bir şekilde organize ederler. Tamamen bizim dışımızda bir güç var. Bizim içimizi okuyarak, bizden gözükerek ustaca bu işleri yapıyorlar. Programda konuşmamı bu çerçevede tuttum. Ondan sonra Cemal Enginyurt'u bilirim, çok provokatör birisi. Benim hemen sesimi kestiler. Zaten kesmeseler çok çarpıcı şeyler söyleyecektim.” dedi.

“ARKASINDA FETÖ ELEBAŞLARINDAN MUSTAFA ÖZCAN VAR”

FETÖ’yü işaret eden İsmail Nacar, “Bunların arkasında Mustafa Özcan var. 6’lı masayı organize edenlerin arkasında büyük ölçüde CIA bağlantılı derin yapı var” dedi.

"KİMLERİN GİTTİĞİNİ BİLİYORUM"

6'lı masanın proje olduğunu öne süren İsmail Nacar, “Nasıl ve kimlerin gittiğini bildiğim Fetullah Gülen’in adamları, Fetullah’ın da bilgisi dahilinde Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Netice alabilmek için Türkiye’nin sosyolojisi önemlidir. Yüzde 25 ile Tayyip Bey ile mücadele edilmez. Sen de Tuncelilisin hem de CHP’nin genel başkanısın. Mümkün olduğu kadar Ankara ile İstanbul’u aldığınız gibi dindar ve mütedeyyin AK Parti’nin tabanına da sempatik ve güvenli gelebilecek bir adayı tayin edin’ dediler. Kemal Bey de gördüğüm kadarıyla ‘Erdoğan’ın yıpranmış olduğu dönemde birinci turda da alamazsam, ikinci turda alırım’ düşüncesiyle, işte ‘Ben de kardeşlikten ve barıştan bahsediyorum, başörtüsünün de yanındayım. Muhafazakar partiler de benim yanımda.’ diyerek bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Bu seçimden sonra iktidara gelmesi de mümkün değil, bakanlık da yapmamış ve 72 yaşında. ‘Cumhurbaşkanı olurum’ ihtimaliyle söylenenleri dinlemiyor. Altılı masanın esas ana karargahı Pensilvanya'yı ve Amerika'nın telkinlerinin dışında hareket ediyor. Meral Akşener de bu işin farkında. Altılı masayı teşvik eden Amerikan düşünce kulüpleri, derin yapılar, CIA var. ” diye konuştu.

“OYLARIN İKİNCİ TURDA KILIÇDAROĞLU’NA VERİLMESİ SAĞLANACAK”

Kılıçdaroğlu’nun ısrar etmesi halinde cumhurbaşkanı adayı olacağını kaydeden İsmail Nacar, “Amerika’nın elinde şöyle bir veri var. Seçim büyük ihtimal ikinci tura kalacak. İkinci tura Kılıçdaroğlu ile Erdoğan kalması halinde karanlık yapılar devreye girecek. Ülkü Ocakları eski başkanının öldürülmesine benzer yine kamuoyunda infiale neden olacak faili meçhul olaylar yaparak, ekonomide de mümkün olduğu kadar içeride ve dışarıda birtakım hareketler yapılarak seçimde mümkün olduğunca Kürt tabanın da Kılıçdaroğlu’na verilmesi sağlanacak.” ifadelerinde bulundu.

“DERİN YAPININ HEDEFİ TEK ADAY”

Derin yapının tek bir adayla seçime gidilmesini istediğini söyleyen İsmail Nacar, “Derin yapılar diyor ki, ‘Kendi aranızda CHP’nin de dindar insanların da oy verebileceği bir aday bulun.’ Kılıçdaroğlu’na demek istiyorlar ki ‘adaylığında ısrar etme.’ Kandil ve HDP çevrelerine de ‘Altılı masanın yanında durmayın. PKK’nın 6’lı masanın yanında durması aleyhinize olur’ diyorlar.” diye konuştu.

“6’LI MASA SEÇİMİ KAZANIRSA TÜRKİYE ABD’NİN GÜDÜMÜNE GİRER”

6’lı masanın seçimi kazanması halinde Türkiye’nin ABD’nin güdümüne gireceğini belirten İsmail Nacar, “Seçimi kazanırsa 6’lı masanın Amerika'nın gücünü dışına çıkması mümkün değil. Mesela CHP’nin dış politikası ne olur? Rusya, Suriye, Ukrayna politikası ne olur? Onu da CHP’lilere sorun.” dedi.

“KILIÇDAROĞLU SON KOZUNU OYNUYOR”

Derin yapıların aday sıkıntısı çektiğini söyleyen Nacar, “Mansur Yavaş noktayı zaten koydu. HDP de ‘olmaz’ diye resti çekti. İmamoğlu da ‘tatil matil’ nedeniyle iyi bir sınav veremedi. Onların karargahında ellerinde dindarlara sempatik pek de bir aday kalmadı. CHP lideri ise çok dezavantajlı. Kılıçdaroğlu son kozunu oynuyor. Alternatif yok.” dedi.

“6 CUMHURBAŞKANI SEÇECEKLER”

Koalisyon dönemlerinden çok çeken Türkiye’nin başına yeni bir vesayet sistemi getirilmeye çalışıldığını ifade eden İsmail Nacar, “6 aynı yetkiye sahip 6 kişi… Yani 6 Cumhurbaşkanı seçeceksiniz. Böyle bi şey olabilir mi? Böyle bir rezalet olabilir mi? Bu 6 kişi bir araya gelecek, Türkiye'nin iç ve dış politikasını, ekonomik hayatını, çok sorunlu bir coğrafyada bütün bunlar tutacaklar. Ondan sonra hepsi aynı yetkiye sahip olacak.” tepkisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63