İsveç ve Stoltenberg'den peş peşe son dakika 'Türkiye' açıklaması!

Son dakika: İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusu konusunda Türkiye’nin endişelerini ciddiye aldıklarını belirterek, sorunu çözmek için Finlandiya ile diyalog halinde olduklarını ifade etti.

13 Haziran 2022 Pazartesi 17:15
İsveç ve Stoltenberg'den peş peşe son dakika 'Türkiye' açıklaması!

İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, NATO üyelik başvurusu hakkında "Türkiye'nin endişelerini ciddiye alıyoruz, sorunu çözmek için Finlandiya ile diyalog halindeyiz" dedi. 

PKK/YPG'nin operasyon korkusu: Bölgede yeni planlar devrede, her yeri tuzakladılar...PKK/YPG'nin operasyon korkusu: Bölgede yeni planlar devrede, her yeri tuzakladılar...

PKK elebaşları ve HDP'lilere soğuk duş: Kadıköy'de hüsrana uğradılar!PKK elebaşları ve HDP'lilere soğuk duş: Kadıköy'de hüsrana uğradılar!

STOLTENBERG: 3 ÜLKEYLE TEMAS HALİNDEYİZ

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ise, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusuna ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'nin NATO, AB ve İsveç tarafından terör örgütü olarak kabul edilen PKK'ya karşı terörle mücadele de dahil olmak üzere endişelerini dile getirdiğini ifade etti.

Stoltenberg, Türkiye'nin endişelerini hızla gidermek için 3 ülke yetkilileri ile temas halinde olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63