Mansur Yavaş'tan İmamoğlu'na gönderme! Canlı yayında dikkat çeken sözler

Adı cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü. Yavaş görüşme sonrası dikkat çeken açıklamada bulundu.

11 Nisan 2022 Pazartesi 19:00
Mansur Yavaş'tan İmamoğlu'na gönderme! Canlı yayında dikkat çeken sözler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner'i parti genel merkezinde ziyaret etti. Yavaş, 40 dakika süren görüşmede Akşener'i seçildikten sonra geçen 3 yılın değerlendirmesini yapacağı, mayıs başında düzenleyeceği toplantıya davet etti. Toplantının ardından Akşener ve Yavaş, ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen Yavaş, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI KONUSU SORULDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisi ile ilgili cumhurbaşkanı adaylığı çağrısına ilişkin, "Benim belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı; ne diğer siyasi partilere, siyasi partilerin genel başkanlarına laf söylemeli ne onların iç işlerine karışmalı, işini gücünü yapmalıdır" dedi.

"BİR BELEDİYE BAŞKANI SADECE GÖREVİNİ YAPMALI"

Açıklamalarına devam eden dikkat çeken ifadeler kullandı.

Belediye başkanının sadece görevini yapması gerektiğini belirten Yavaş, "Ne diğer siyasi partilere laf söylemeli, işini yapmalı. Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum, devam edeceğim" dedi.



İMAMAMOĞLU'NA GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Bu sözler akıllara zaman zaman diğer siyasilerle karşı karşıya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu getirdi.

İmamoğlu, son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu için "Sen hayatında bekçi kulübesi dikmemiş bir insansın. İradesi olmayan bir insansın" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun sözleri tepkiyle karşılanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63