Meral Akşener'in Hatay ziyaretinde ajans kurgulu 'Esnaf' tiyatrosu!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Hatay ziyareti sırasında bir kuyumcu dükkanında esnafın söylemlerinden olumsuz bir durum çıkmayınca CHP'liler devreye girdi.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 23:31
Meral Akşener'in Hatay ziyaretinde ajans kurgulu 'Esnaf' tiyatrosu!

Meral Akşener'in Hatay ziyareti büyük bir tiyatroya sahne oldu. Esnaflarla sohbet eden Akşener olumsuz bir şey çıkmayınca tezgahın arkasına geçerek kendisini esnaf olarak tanıtan CHP'li, Türkiye'yi kötülemeye başladı. Kendisini tezgahtar olarak tanıtan kişi, "Bu ülkede konuşmak istiyorum. Derdimi anlatmak istiyorum. CHP Gençlik Kolları'nda bulunuyorum" şeklinde konuştu. Hatay'da kuyumcu sahibi ise Akşener'e, "Biz iki kişi çalışıyoruz bu arkadaşlar bizimle değil" deyince gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki esnaf ziyareti 'tiyatro'ya sahne oldu.

"TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLEMEYE BAŞLADI"

Tezgahın arkasına geçerek kendisini esnaf olarak tanıtan CHP'li, Türkiye'yi kötülemeye başladı. Kendisini tezgahtar olarak tanıtan kişi, "Bu ülkede konuşmak istiyorum. Derdimi anlatmak istiyorum. CHP Gençlik Kolları'nda bulunuyorum" diye konuştu.

"BU ARKADAŞLAR BİZİMLE DEĞİL"

Hatay'da kuyumcu sahibi ise Akşener'e, "Biz iki kişi çalışıyoruz bu arkadaşlar bizimle değil" deyince gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

"SANKİ BİZİM YANIMIZDA HAREKET ETMESİ AĞRIMIZA GİTTİ"

A Haber ise Hatay'da kuyumculuk yapan kişi ile olay sonrası bir röportaj gerçekleştirdi. Kuyumcu, gerçekleri samimiyetle muhabirlere anlatarak, "İş yeri sahibinden önce izin alması lazımdı. Sanki bizim yanımızda bizimleymiş gibi hareket etmesi bizim ağrımıza gitti işin doğrusu. Tasrif etmediğimiz bir konuşma oldu orada. Ortamda biz de sıkıntıya girdik. Biz de rahatsız olduk" ifadelerini kullandı.

Reşat KaymanCHP GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Meral Akşener'in Hatay ziyaretinde ESNAF tezgahının arkasına geçip açıklamalar yapan Reşat Kayman'ın Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlu Müdürü olduğu, daha önce CHP gençlik kollarında görev yaptığı ortaya çıktı.

AK PARTİ'Lİ HAMZA DAĞ: GÜZEL TİYATRO

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ söz konusu videoyu sosyal medyadan paylaşarak izledikleri karşısındaki hayretini "Güzel tiyatro" sözleriyle ifade etti.

AK PARTİ'Lİ ÖZALAN: KENDİLERİ KURGULUYOR, KENDİLERİ OYNUYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan yaşanan olaya tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Kendileri kurguluyor, kendileri oynuyor, medyaları da algı yapıyor. Esnaf, "O genç, Meral Akşener'le birlikte geldi. Kaşla göz arasında tezgahın arkasına geçti. Biz de rahatsız olduk." diyor.  Meral Akşener ve partisinde tezgah bitmez!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63