Nedim Şener İfşa etti! FETÖ'den Haluk Levent'e operasyon

Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugün kaleme aldığı yazısında FETÖ'cülerin AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'e çektiği operasyonu tüm detaylarıyla ifşa etti.

15 Şubat 2023 Çarşamba 22:15
Nedim Şener İfşa etti! FETÖ'den Haluk Levent'e operasyon

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent bir yardım kampanyasına başladı. Deprem sonrası yaşanan süreci ele alan Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'cü Ergenekon ve Balyoz gibi kumpas operasyonlarında aktif rol almış olan Emrullah Uslu tarafından başlatılan operasyonu anlattı.

EMRULLAH USLU BAŞLATTI

Depremden hemen sonra 7 Şubat günü Emrullah Uslu'nun Twitter'dan “Ortada devlet mevlet yok. Bir tek Haluk Levent ve ‘Ahbap’lar var” yazarak fitnenin fitilini ateşlediğini belirten Şener, devletin tüm kurumlarıyla harekete geçmesine rağmen FETÖ'cü Hakan Şükür başta olmak üzere örgüt mensubu isimlerin bir anda Haluk Levent'in yardım organizasyonuna yardım etmeye başladığını aktardı.

Bu girişimin ardından birçok FETÖ'cünün buna destek vererek devlette zafiyet algısı oluşturmaya çalıştığını belirten Şener, "Fitne dalgası o kadar çok büyüdü ki Haluk Levent ve yürüttüğü yardım çalışmaları üzerinden Ahbap grubu ile devlet arasında bir çatışma yaratmaya çalıştılar." dedi.

HALUK LEVENT ÇALIŞMALARINI AFAD'LA ORTAK YÜRÜTTÜ

Ancak Haluk Levent'in tüm çalışmalarını AFAD ile ortak yürüttüğünü ifade eden Şener, "Ahbap hesabında toplanan paralar, AFAD ve Valiliklerin talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan yardımlar için harcanıyor. Aynı zamanda Ahbap’ın yardım projeleri de valiliklere onaylattırılarak harcanıyor." ifadelerini kullandı. 

Bu aşamadan sonra Haluk Levent'in etrafını çevreleyen FETÖ'cülerin gerçek yüzünü gösterdiğini söyleyen Nedim Şener, "Haluk Levent, özellikle FETÖ’cülerin ateşlediği fitne ateşine karşı “Ahbap da bizim AFAD da bizim” diyerek tavrını net olarak ortaya koydu." paylaşımını yaptığını aktardı. 

FETÖ'CÜLERE GEREKEN CEVABI VERDİ

Bu tweetin ardından kendisinin “Utanmaz FETÖ’cüler! Şimdi övdüğünüz Haluk Levent’i, 2009’da 3 aylık icra dosyası için gözaltına alırken ayağından zincirleyip hastaneye götürmediniz mi? 2011’de konsere gittiği KKTC’de kelepçeletip 10 gün hapis yatırmadınız mı? 2015’te icra dosyası için Interpol’e yazı yazmadınız mı?” şeklinde paylaşım yaptığını söyleyen Şener, "Haluk Levent yazdıklarıma destek olarak, “Bana bu acıları yaşatanlar şimdi yurtdışında olup beni övüyor olabilirler. Olabilir. Ülkemde herkes bana saldırsın razıyım ama yeter ki bana acı yaşatanlar beni övmesin” diye FETÖ’cülere gereken cevabı verdi." dedi.

AMAÇLARI BELLİYDİ

Şener, yaşananlardan sonra Haluk Levent'in net tutumunu gören ve sözde onu destekleyen FETÖ'cülerin bir anda saldırıya geçtiğini ve gazete arşivlerindeki haberlerle Haluk Leven'i tehdit ettiğini söyledi. FETÖ'cülerin hedefini açıklayan Şener, "Amaçları şuydu; sözde destek mesajlarıyla çevreledikleri Haluk Levent’in açıkladığı yardım hesaplarına yurtdışından para gönderip Ahbap grubunun çalışmalarını kriminalize ederek pisliklerini bulaştırmak. Asıl amaçları Haluk Levent ve yardım organizasyonunu devlet ile karşı karşıya getirmekti." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63