PKK'yı aklamaya soyundu: Tiyatro dedi!

HDP Van Vekili Sezai Temelli, Gaziantep'te PKK/YPG'li teröristlerin gerçekleştirdiği ve biri çocuk iki şehit verdiğimiz hain saldırıyla ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

21 Kasım 2022 Pazartesi 23:30
PKK'yı aklamaya soyundu: Tiyatro dedi!

Gaziantep'in Karkamış ilçesine, PKK/YPG'li teröristler tarafından düzenlenen roket ve havan saldırısında 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan ile beş yaşındaki Hasan Karataş yaşamını yitirdi. Aralarında beş aylık hamile bir kadının da bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Hain saldırı sonrası HDP Van milletvekili Sezai Temelli'den skandal bir açıklama geldi.

PKK'YI AKLAMAYA SOYUNDU

Terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği saldırıyı cihatçıların yaptığını iddia eden HDP'li Temelli resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Karkamış'a atılan hedefsiz roketler İstiklal senaryosunu tamamlamaya yönelik. O bölge cihatçıların kontrolünde… Maalesef yine çocuklarımız, insanlarımız yaşamını yitirdi. Toplum olarak bu kadar büyük acılara son vermek için savaşa ve bu iktidara karşı çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63