Putin'den, Batı'ya üçüncü cinsiyet tepkisi! Rus halkını bu tehlikeden koruyacağız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Batı; kutsal kitapları hiçe sayarcasına, kafayı yemiş gibi üçüncü bir cinsiyet oluşturma peşinde. Biz bu tehlikeden şanlı Rus halkını sonuna kadar koruyacağız." dedi.

22 Şubat 2023 Çarşamba 01:30
Putin'den, Batı'ya üçüncü cinsiyet tepkisi! Rus halkını bu tehlikeden koruyacağız

Putin, parlamento ve kabine üyelerinin yanı sıra üst düzey bürokratların da katıldığı ve yaklaşık 2 saat süren Federal Meclis konuşmasında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşının yıl dönümü öncesi yaptığı konuşmasında, "Batı; kutsal kitapları hiçe sayarcasına, kafayı yemiş gibi üçüncü bir cinsiyet oluşturma peşinde. Biz bu tehlikeden şanlı Rus halkını sonuna kadar koruyacağız." açıklamasında bulundu.

Putin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyorPutin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyor

Rusya'da, LGBT propagandasına yasak kararına onayRusya'da, LGBT propagandasına yasak kararına onay

Batı'nın "Rusya'yı savaş alanında yenmenin mümkün olmadığını" anladığı için enformasyon saldırısı yaptığını ve sürekli yalan söylediğini belirten Putin, Rus kültürüne saldırılarda bulunduklarını kaydetti.

Rusya, TikTok'a LGBT propagandası yaptığı gerekçesiyle 51 bin dolar ceza verdiRusya, TikTok'a LGBT propagandası yaptığı gerekçesiyle 51 bin dolar ceza verdi

"PAPAZLAR AYNI CİNSİYETTEN EVLİLİKLERİ KUTSUYOR"

Geleneksel aile değerlerine yönelik Batılı ülkelerde yaşanan gelişmelere tepki gösteren Putin, "Kendi insanlarına yaptıklarına bakın, aileyi, kültürel ve ulusal kimliği yok ediyorlar. Pedofili dahil çocuk istismarı hayatlarının normali haline geliyor ve papazlar aynı cinsiyetten evlilikleri kutsamak zorunda kalıyor." dedi.

"KUTSAL METİNLER BİLE ARTIK SORGULANIYOR"

Yetişkin insanların hayat tarzlarına karışmayı kimsenin planlamadığını belirterek "Ancak dünya dinlerinin kutsal kitaplarına bakın. Ailenin bir erkek ve bir kadının birliği olduğu da dahil olmak üzere her şeyi yazıyorlar ancak bu kutsal metinler bile artık sorgulanıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63