Real Madrid'den muhteşem geri dönüş! Devlerin gecesinde Liverpool'a gol olup yağdılar

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid deplasmanda Liverpool'u 5-2 mağlup etti.

22 Şubat 2023 Çarşamba 01:00
Real Madrid'den muhteşem geri dönüş! Devlerin gecesinde Liverpool'a gol olup yağdılar

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İngiliz temsilcisi Liverpool sahasında İspanyol devi Real Madrid'i konuk etti. Anfield'da oynanan karşılaşmayı Real Madrid 5-2 kazandı.

Liverpool 2-0 yaptı

Maça hızlı başlayan Liverpool 4. dakikada Darvin Nunez ve 14. dakikada Mohamed Salah'ın golleriyle skoru 2-0 yaptı.

Vinicius Jr, Liverpool'u yıktı

Yavaş yavaş oyunun kontrolünü eline alan Real Madrid 21 ve 36. dakikalarda Vinicius Junior'un golleriyle skoru 2-2 yaptı. Başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Real durmak bilmedi

Bu kez ikinci yarıya Real Madrid hızlı başladı ve gollerine devam etti. Mücadelenin 47. dakikasında Militao'nun golüyle skoru 3-2 oldu. Durmak bilemeyen Real Madrid'de bu defa sahneye efsane golcü Benzema çıktı ve 55 ve 67. dakikalarda attığı iki golle skoru 5-2 yaptı.

Bu sonuçla birlikte Real Madrid rövanş maçı öncesi çeyrek final için büyük bir avantaj elde etti. Bu karşılaşmanın rövanşı 15 Mart'ta İspanya'da oynanacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63