Selçuk Bayraktar'a çirkin iftira! Baykar'dan son dakika açıklaması!

Türkiye, tüm kurumlarıyla Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerle yaraları sarmak için harekete geçerken, dezenformasyonlarla da mücadelesini sürdüyor. Bu kez yalan haberin hedefi Selçuk Bayraktar oldu.

22 Şubat 2023 Çarşamba 00:45
Selçuk Bayraktar'a çirkin iftira! Baykar'dan son dakika açıklaması!

Dünyanın en önemli savunma şirketlerinden olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” açıklamasını yaptığına dair paylaşımlar sosyal medayda dolaşıma sokuldu. Söz konusu paylaşımlara Baykar'dan yalanlama geldi.
 

Baykar'dan bir alkış alan destek daha! Selçuk Bayraktar duyurduBaykar'dan bir alkış alan destek daha! Selçuk Bayraktar duyurdu




BAYKAR'DAN AÇIKLAMA: İTİBAR ETMEYİNİZ...

Baykar Medya İlişkileri Direktörü İlker Akgüngör, asılsız paylaşımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.



Akgüngör, ''Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” diye bir beyanı veya açıklaması yoktur. Son dönemde sosyal medyada Selçuk Bayraktar'a atfen sıkça dillendirilen bu sözlere itibar edilmemesini rica ederiz.'' ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63