Sera Kadıgil'in cehaleti mide bulandırdı! İğrenç üslup

Google'da arama yapmaktan bile aciz olduğunu gözler önüne seren TİP'li Saliha Sera Kadıgil Sütlü'nün cehaleti yine mide bulandırdı. Tıp doktoru Kerem Kınık'ı 'ilahiyatçı' ilan eden Sütlü, Kızılay'ı da hedef aldı.

10 Şubat 2023 Cuma 22:00
Sera Kadıgil'in cehaleti mide bulandırdı! İğrenç üslup

Kahramanmaraş'taki 2 yıkıcı depremin ardından Türkiye can derdiyle uğraşırken bazı muhalif isimler, arama kurtarma çalışmalarını sekteye uğratma çabasına girişti.

SÜTLÜ, CEHALETİYLE YİNE ORTAYA ÇIKTI

Hem İlahiyat camiasını hem de Kızılay camiasını hedef alarak iğrenç üslubunu sürdüren CHP'nin oyuyla Meclis'e giren TİP vekili Sera Kadıgil Sütlü, yine 'cahil cesareti'yle ortaya çıktı. 

TİP'li Sütlü, CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Özlem Gürses ile birlikte deprem üzerinden manipülasyona soyundu.

HEM İLAHİYATÇILARI HEM DE KIZILAY'I HEDEF ALDI

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın 'ilahiyat mezunu' olduğunu iddia eden Sera Kadıgil Sütlü, hem ilahiyatçıları hem de Kızılay'ı hedef aldı. 

Deprem bölgesinde canla başla çalışan Kızılay'ın olmadığını iddia ederek algı operasyonuna kalkışan Sütlü, "Bir tane Kızılay çadırı gören var mı? Çorba dağıtan Kızılay var mı? Niye? Başkanı İlahiyat mezunu" diye konuştu.

BEL ALTI İĞRENÇ ÜSLUP

Kızılay görevini başarıyla sürdüren Kınık'ı ve AK Parti iktidarını hedef alan Sütlü, "Yandaşınız diye hiçbir şekilde iş bilmeyen eğitimsiz insanları koyarsanız, işte etrafınız böyle tek başına pantolon düğmesini ilikleyemeyecek insanlarla dolar" sözleriyle iğrenç bir üslupta bulundu.

Özlem Gürses'in ise Sera Kadıgil Sütlü'nün bu sözlerini başıyla tasdiklemesi 'pes' dedirtti. 

İŞTE KEREM KINIK'IN UZMANLIK ALANI

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, iddia edildiği gibi İlahiyat Fakültesi mezunu değil. Kınık, 1993'te İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2019 yılında da Afet Tıbbı doktorasını tamamladı. Somali Benadir Üniversitesi'nden de fahri doktorası bulunuyor.

KIZILAY İLK ANDAN İTİBAREN SAHADA

Kadıgil'in bir diğer provokasyon dolu, "Bir tane Kızılay çadırı gören var mı? Çorban dağıtan Kızılay var mı?" iddialarını ise deprem bölgesinden gelen kareler çürüttü.

Kadıgil'in "Çadır yok, çorba dağıtan yok" dediği Kızılay, asrın felaketinin ilk anından beri sahada.

MOBİL MUTFAKLARLA DEPREMZEDELERE SICAK YEMEK

Kızılay mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla depremzedelerin yardımına koştu. Sabah saatlerinden itibaren depremzedelere sıcak yemek servisi verilmeye başlandı.

DEPREM BÖLGELERİNE ÇADIR ÜRETİYOR

Kızılay aynı zamanda deprem bölgeleri için çadır da üretiyor. Türk Kızılay'ın Etimesgut Yerleşkesi'nde 70 yıldır afet çadırı üretimi yapılan Çadır Tekstil bölümünde, deprem sonrası üretim hız kazandı. Günlük 4-5 TIR çadır deprem bölgesine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63