Son Dakika: Bursa'da tek motorlu bir uçak düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak evlerin arasına düştü. Bursa Valisi, uçaktaki pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiğini açıkladı.

25 Nisan 2022 Pazartesi 16:00
Son Dakika: Bursa'da tek motorlu bir uçak düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da tek motorlu uçak evlerin üzerine düştü.  Tek motorlu uçak, Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Sarıgül Sokak'ta evlerin arasına düşerek yanmaya başladı.

BURSA'DA SOKAĞA UÇAK DÜŞTÜ

Olay yerine 20 itfaiye aracı ve ambulanslar sevk edildi. Olay yerinden gelen son dakika görüntülerinde uçağın düştüğü mahallede bulunan vatandaşların korku içinde kaçıştığı görüldü.

Bursa'da tek motorlu bir uçak düştü!

Bölgeden gelen ilk fotoğraflarda mahalleyi yangın dumanı kapladığı görüldü.

BURSA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti. İlk tespitlere göre yaralı yok" dedi

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy, Bursa'da merkez Osmangazi ilçesi'nde Yunuseli Havaalanı'na yakın bir bölgede tek motorlu uçağın düşmesine ilişkin yaptı açıklamada uçaktaki iki kişinin hayatını kaybettiğini ve mahallede yaralı olmadığını söyledi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63