Son dakika: 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusuna Bahçeli'den flaş cevap!

Son dakik haberi... Cumhur İttifakı genişleyecek mi?" sorusuna cevap veren Bahçeli, "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlerler" dedi. Bahçeli ayrıca "Başörtüsü teklifi 400'ün üzerinde oyla çıkmazsa referanduma gidilir." dedi.

14 Ocak 2023 Cumartesi 15:30
Son dakika: 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusuna Bahçeli'den flaş cevap!

Son dakika haberi... Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kızılcahamam kampı başladı. MHP lideri Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtlarken 6'lı masayı eleştirdi. "On toplantı yaptılar bir şey elde edemediler. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin "seçim çalışmaları" gündemiyle düzenlenen Kızılcahamam kampı başladı. Kampın gündeminde ise seçim hazırlıkları, seçim beyannamesi ve Meclis çalışmaları yer alıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisinin de başkanlık ettiği kampta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

6'lı masayı eleştiren Bahçeli, "On toplantı yaptılar bir şey elde edemediler. 6 çarpı sıfıt eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" değerlendirmesinde bulundu.

SEÇİM İÇİN "HAZIRIZ" MESAJI

Bahçeli, seçim için "Biz hazırız" mesajı verirken "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu beklemek lazım" dedi. "Bizim programımızla bugünkü Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi uygulamaları örtüşüyor" ifadelerini kullanan MHP lideri, "Beste ile güfte örtüşmüştür" diye konuştu.

"Seçim döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak miting yapılacak mı?" sorusuna ise Bahçeli, "6'lı ganyanla bizi karıştırıyorsunuz" diye konuştu.

BAŞÖRTÜSÜ İÇİN ANAYASA TEKLİFİ: REFERANDUMA GİDİLİR

Başörtüsü için anayasa değişikliği teklifi önümüzdeki hafta Meclis komisyonuna gelecek.

Bahçeli de konuya ilişkin "400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur" ifadelerini kullanırken aksi halde referanduma gidilebileceğini söyledi. Ayrıca yola devam ettiklerini vurgularken muhalefeti de dikkate almadıklarını belirtti.

CUMHUR İTTİKAFI GENİŞLEYECEK Mİ?

Seçime kısa bir süre kalırken Bahçeli, "Cumhur İttifakı genişleyecek mi?" sorusuna da yanıt verdi. "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlerler" dedi.

AKŞENER'İN RAHATSIZLIĞI

Öte yandan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçen günlerde kalp ritmindeki bozukluk nedeniyle hastaneye kaldırılması hakkında da konuşan Bahçeli, durumu basından öğrendiğini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63