Son Dakika... Deprem soruşturmaları devam ediyor: 13 kişi tutuklandı!

Adıyaman'da onlarca kişiye mezar olan İsias Otel soruşturması çerçevesinde, otelin yöneticilerinden Efe Bozkurt gözaltına alındı. Malatya'da da soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 40 kişiden 13'ü tutuklandı.

17 Şubat 2023 Cuma 11:00
Son Dakika... Deprem soruşturmaları devam ediyor: 13 kişi tutuklandı!

SON DAKİKA HABERİ: Malatya'da depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 40 kişiden 13'ü tutuklandı

35 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ!

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 1 kişi daha gözaltına alındı.

Önceki gün İsias Otel'in sahibi Ahmet Bozkurt ve oğlu Fatih Bozkurt gözaltına alınmıştı. Jandarma ekipleri son olarak otel yöneticisi olan Efe Bozkurt'u gözaltına alarak, sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.

Şahısların sorgulamaları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63