Son Dakika: Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz!

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz. İstanbul için hazır olmalıyız. Kaybedecek vakit yoktur. Derhal harekete geçmeliyiz." dedi.

21 Şubat 2023 Salı 11:00
Son Dakika: Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz!

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Kaos peşinde kim koşuyorsa insanlığı tartışmaya açıktır. Depremden menfaat devşirmek isteyenler hata yapar.

İnsani ve fiziki koşullar yıkımı yoğunlaştırdı. Türkiye'miz afetlerin risklerine her zaman açıktır. Siyaseti makul, medeni ve milli ilkelere müzahir yapmaktan aciz olanlar temelsiz eleştirilerini yapmadan evvel aynaya bakmalıdırlar.

Yalan haber yayan, dedikodu çıkaran, malumat kirliliğine umut bağlayan siyasi yamyamlığa heves eden kim varsa insanlığı kuşkulu ve tartışmaya açıktır.

Bedeli ne olursa olsun Türkiye'ye sahip çıkarız.

İSTANBUL DEPREMİ UYARISI!

Türkiye genelinde 6.7 milyon riskli bina tespit edildi. İnsan kaynaklı hataları sıfırlamak zorundayız. Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz. İstanbul için hazır olmalıyız. Kaybedecek vakit yoktur. Derhal harekete geçmeliyiz.

Bu felaketten çıkardığımız derslerle daha güvenli, huzurlu, sağlam bir geleceğin temelini atmalıyız. İnsan kaynaklı hataları sıfırlamak zorundayız. Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz.

Şehirlerimizi yeni baştan inşa ve ihya edeceğiz!

Tarihin kaydettiği en ağır doğal afetlerden birisine karşı yine tarihin kaydedeceği en büyük dayanışma ve yardımlaşma ahlakı sergileyen aziz milletimizle ne kadar övünsek azdır. Milletimiz hatır, haya, kıymet bilendir. Hamdolsun Türkiye tek millettir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63