Son Dakika: Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet başkanı Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşı ile İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliam ele alındı.

21 Ekim 2023 Cumartesi 13:30
Son Dakika: Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet başkanı Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşı ile İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliam ele alındı. 

Erdoğan, bölgede çatışmalı süreçlerin barışçıl yöntemlerle çözümünün mümkün olduğunu, Türkiye'nin bunun sağlanması için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğini ifade etti. 

NATO GENEL SEKRETERİYLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Gazze’deki son durum, insan hakları ihlallerinin önlenmesi için yapılması gerekenler ve masum sivillere kesintisiz insani yardımların ulaştırılması konuları ele alındığı belirtildi

Son rakam açıklandı! Gazze'de korkunç bilançoSon rakam açıklandı! Gazze'de korkunç bilanço

UGANDA CUMHURBAŞKANI MUESEVENİ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uganda Cumhurbaşkanı Yoweri Museveni ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görüşmede İsrail-Filistin çatışması çerçevesinde yaşananlar ile bölgede sükunetin sağlanması için atılabilecek adımların ele alındığı bildirildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, tüm devletlerin bir an önce Gazze'de ateşkesin sağlanması için seslerini yükseltmesi gerektiğini ve çatışmaların dünya barışını tehdit eder hale geldiğini belirtti.

76 Hollywood yıldızından Biden'a Gazze mektubu76 Hollywood yıldızından Biden'a Gazze mektubu

İsrail-Filistin savaşı: Refah Sınır Kapısı açıldı, İsrail'den yeni tehditİsrail-Filistin savaşı: Refah Sınır Kapısı açıldı, İsrail'den yeni tehdit

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63