Son dakika haberi: 183'üncü saatte enkazdan mucize kurtuluşu!

Son dakika haberi... 7,7. ve 7,6 şiddetli depremler sonrası bölgeden mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Hatay'ın Antakya ilçesinde depremin 182'nci saatinde 12 yaşındaki çocuk mahsur kaldığı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

13 Şubat 2023 Pazartesi 19:15
Son dakika haberi: 183'üncü saatte enkazdan mucize kurtuluşu!

Son dakika haberi... Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Hatay'ın Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi'nde depremin 183'üncü saatinde bir kişi mahsur kaldığı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

183 SAAT SONRA GELEN MUTLU HABER!

Ses ihbarı ve dinleme yapan ekipler, Cebrail Mahallesi'ndeki bir binanın enkazında yaptıkları dinlemede ses duyarak çalışmaları o noktada yoğunlaştırdı. Termal kamera ve hassas burunlu köpeklerden de destek alınan arama kurtarma çalışmalarında bir kişi daha enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 183 saat sonra gelen mutlu haber, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde tükenmekte olan umutları yeniden yeşertti.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN 182. SATTE MUCİZE KURTULUŞU

Hatay'ın Antakya ilçesinde depremin 182'nci saatinde 12 yaşındaki çocuk mahsur kaldığı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Hatay'da arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Merkez Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi Akevler Sokak'ta, depremde yıkılan bir apartmanın enkazında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bağlı ekipler bir kişinin olduğu belirlendi.

İsminin Kaan olduğu öğrenilen 12 yaşındaki çocuk, depremin 182'nci saatinde binanın enkazından kurtarıldı.

Çocuk, kontrollerin ardından hastaneye kaldırıldı.

180. SAATTE KURTULUŞ “ÇOK ÜŞÜDÜM, AYAKLARIMI ÖRTÜN”

Deprem felaketinin 180’inci saatinde Kahramanmaraş 12 Şubat Mahallesi’ndeki bir enkazdan sevindiren haber geldi.

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat Mahallesi'nde isminin Hatice Akar olduğu öğrenilen bir kadın, Kırgız ve Türk kurtarma ekiplerinin ortak çalışması sonucunda, 180’inci saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. “Çok üşüdüm, ayaklarımı örtün” diye yardım ekiplerine seslenen kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

178. SAATTE KURTULUŞ

Hatay'da Esma isimli kadın enkazdan 178 saat sonra kurtarıldı.

6 YAŞINDAKİ MİRAY BEBEK KURTARILDI!

Adıyaman merkezdeki Bozbey Apartmanı'nın enkazından, depremin 178'inci saatinde 6 yaşındaki "Miray" isimli çocuk sağ çıkarıldı.

177. SAATTE KURTULDU

Adıyaman merkezdeki Kılıç Apartmanı'ndan depremin 177'nci saatinde 35 yaşındaki Bünyamin İdacı sağ kurtarıldı.

176. SAATTE KURTULUŞ

Depremin 176. saatinde, Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde enkaz altında kalan Serap Dönmez kurtarıldı.

Kurtarma çalışmasına katılan ekipler gözyaşı dökerek sevinç yaşadı.

Öte yandan enkazın yakınında bulunan bir kişinin de Dönmez'in çıkarılmasının ardından "anne" diye seslenerek gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kurtarılan Dönmez, hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63