Son dakika haberi: Hatay, Maraş ve Adıyaman'a özel araç giriş durduruldu

Son dakika haberi: Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a özel araçla girişler durduruldu. Bugün saat 11.00'de başlayan uygulama 48 saat sürecek.

07 Şubat 2023 Salı 12:00
Son dakika haberi: Hatay, Maraş ve Adıyaman'a özel araç giriş durduruldu

Son dakika haberi: Deprem bölgelerine yardımların ve ekiplerin ulaşmasını sağlamak için yeni karar alındı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a özel araçla girişlerin durdurulduğunu açıkladı. Bugün saat 11.00'de başlayan uygulama 48 saat sürecek. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da vatandaşlara "Mecbur olmadıkça şehirler arası yolları kullanmama" çağrısı yaptı. Kurum, "Bu yolu sadece yardım araçlarının bırakılması süreciyle takip ediyoruz. Buradan da çağrımız: Mümkün oldukça vatandaşımız Osmaniye-Gaziantep yoluna çıkmasın. Zorunluluk halindeyse yardım ekiplerimize, ambulanslarımıza, iş makinelerimizi taşıyan ekiplerimize öncelik vermelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Saat 11.18 İtibarıyla Deprem ve Kar Yağışı Nedeniyle Kapanan Yollar ve Alternatif Güzergâhlar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63