Son dakika: Pençe-Kilit bölgesinde 1 helikopter kaza kırıma uğradı

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopter, teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalarak kaza kırıma uğradı.

05 Eylül 2022 Pazartesi 02:15
Son dakika: Pençe-Kilit bölgesinde 1 helikopter kaza kırıma uğradı

Helikopterde bulunan 8 personelden 7'si kurtarılırken 1 personel için bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 1 helikopterin kaza kırıma uğradığını duyurdu. Helikopterin içerisinde 8 personelin bulunduğu bildirildi.

7 PERSONEL KURTARILDI

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "4 Eylül 2022 tarihi 23.45 sularında Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterimiz ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalmış, kaza kırıma uğramıştır. Helikopterde bulunan 8 personelden 7'si kurtarılmıştır. Sağlık durumları iyidir. Bölgede bir personelimiz için Arama Kurtarma faaliyetleri devam etmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63