Sosyal medyada gündem oldu: 10 Kasım mesajında Müslümanlara hakaret etti!

Turizm sektörünün önemli firmalarında görev yapan Engin Sezgin, 10 kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. İslam'ı ve Müslümanları hedef alan Sezgin skandal ifadeler kullandı.

10 Kasım 2021 Çarşamba 23:50
Sosyal medyada gündem oldu: 10 Kasım mesajında Müslümanlara hakaret etti!

Turizm sektörünün önde gelen firmalarının birinde İnsan Kaynakları Eğitim Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapan Engin Sezgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ümmet hakkında skandal ifadeler kullandı.

ÜMMETE SKANDAL HAKARET 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 83'üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sezgin, "Bizlerin Arap özentisi b**tan bir ümmetin soytarısı olarak değil, bir Cumhuriyet bireyi olarak yetişmemizi sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63