Turgay Güler ile Haluk Levent bir araya geldi: AFAD da bizim Ahbap da

Yanlış anlaşılmalara sebep olan sözler sonrası Gazeteci Turgay Güler'le Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent bir araya geldi. İkili sosyal medyadan birlik ve beraberlik mesajı verdi.

11 Şubat 2023 Cumartesi 19:15
Turgay Güler ile Haluk Levent bir araya geldi: AFAD da bizim Ahbap da

Türkiye'yi yasa boğan deprem ardından hükümet vatandaşının her türlü imkanları ve ihtiyaçları için seferber oldu.

SOSYAL MEDYADA AYRIŞTIRICI DİL KULLANILMIŞTI

AFAD en az 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgelere devletin bütün imkanlarını seferber etmiş ancak sosyal medyada AFAD-AHBAB ayrımı söylemiyle bazı ifadeler yer almıştı.

"AHBAPLARIN ÇALIŞMASI ENGELLENİYORMUŞ" ALGISINA LEVENT'TEN TEPKİ

Depremden etkilenenlere yönelik yardım kampanyaları düzenleyen Ahbap hakkında ortaya atılan iddiaya Haluk Levent şu sözlerle karşı çıkmıştı;

Ahbapların çalışması engelleniyormuş. Valisinden komutanına Ahbaplara hep destek verildi şu 4 günde. Özge Özpirinççi bugün Ahbaptayken Cumhurbaşkanlığı iletişimden aradılar. Bir sıkıntınız olursa arayın” dediler. Yani kimse çalışmalarımıza engel değil. İnanmayın öyle haberlere.

Turgay Güler'le de konuşan Levent toplumda yanlış anlaşılmalara ilişkin bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi.

TURGAY GÜLER: SONUÇ; HER ŞEY MİLLETİMİZ İÇİN

Görüşmeye ilişkin sosyal medyada paylaşımda bulunan gazeteci Turgay Güler "O gece söylediğimi bir kez daha tekrarlayayım. 'Enkazdan bir çakıl taşı kaldırandan Allah razı olsun' Sevgili Haluk Levent'in nazik davetine icabet ettim. Konuştuk. Çalışmalarını anlattı. Canla başla çalışan gönüllüleri gördüm. Sonuç; her şey devletimiz, milletimiz için. AHBAP" ifadelerini kullandı.

"AFAD DA BİZİM AHBAP DA"

Güler'in paylaşımını alıntılayan Levent "Birbirimizi anlamak güzeldir. AFAD da bizim Ahbap da." paylaşımını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63