Türkiye, İngiltere ve Ukrayna'dan 3'lü zirve: Savunma Bakanları Brüksel'de toplandı

Türkiye, İngiltere ve Ukrayna Savunma Bakanları, Brüksel'de üçlü toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, Ukrayna'daki tahıl yüklü gemilerin çıkarılması ve 2 Türk uçağının durumunun görüşüldüğü belirtildi.

16 Haziran 2022 Perşembe 10:45
Türkiye, İngiltere ve Ukrayna'dan 3'lü zirve: Savunma Bakanları Brüksel'de toplandı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bulunduğu Brüksel’de temaslarını sürdürüyor.

Gerçekleştirdiği ikili görüşmelerin ardından Bakan Akar, Ukrayna ve İngiltere Savunma Bakanları ile üçlü toplantıda bir araya geldi.

TAHIL YÜKLÜ GEMİLER VE A400 UÇAKLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov arasındaki görüşmede, bölgesel savunma ve güvenlik konularında bilgi alışverişinde bulunuldu, Ukrayna’daki son gelişmeler ele alındı.

Bu kapsamda, Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl yüklü gemilerin çıkarılması, A400M uçaklarımızın Türkiye'ye emniyetle ulaşımının sağlanması konuları da görüşüldü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63