Yunan bakan: Karşıya yüzüp geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, ziyaret ettiği Meis Adası'nda askerlerin arasından Kaş'a bakarak, "Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?" dedi.

19 Eylül 2022 Pazartesi 08:30
Yunan bakan: Karşıya yüzüp geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?

Yunanistan'ın çok satan gazetelerinden To Vima, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos'un Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Haralambos Lalusis ile birlikte ziyaret ettiği Meis Adası'nda yaptığı konuşmayı yayımladı.

"NE DİYORSUNUZ DENİZE ATLAYIP GİDİP GELEYİM Mİ?"

Yunanistan Kara Kuvvetleri  Komutanı Haralambos Lalusis, adanın belediye başkanı ve üst düzey askerlerin önünde konuşan Nikos Panagiotopoulos'un, Meis Limanı'ndan Antalya'nın Kaş ilçesini göstererek, "Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?" dediği belirtildi.

BAKAN AKAR'A ATIF YAPMAK İSTEMİŞ

Gazeteye göre Nikos Panagiotopoulos bu konuşmayı, Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın "Türkiye'ye 1950 metre mesafede Meis Adası var. Bir Harp Okulu öğrencisinin yüzme standardı 2 bin metre. Normal bir Harp Okulu öğrencisi yüzerek gider oraya" sözlerine atıf olsun diye yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63