Fatih Erbakan duyurdu! Yeniden Refah'ın

Fikret Yiğit
Fikret Yiğit
13 Şubat 2024 Salı 02:51
Fatih Erbakan duyurdu! Yeniden Refah'ın

Fatih Erbakan duyurdu! Yeniden Refah'ın İstanbul, Ankara ve İzmir adayları açıklandı.

Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Fatih Erbakan, merakla beklenen üç büyükşehirin belediye başkan adaylarını resmen duyurdu.

Erbakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemal Arıkan olduğunu belirtti.

Törene katılan Genel Başkan Fatih Erbakan (solda), İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü (sağda) aday gösterdiklerini açıkladı.Törene katılan Genel Başkan Fatih Erbakan (solda), İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü (sağda) aday gösterdiklerini açıkladı.

Partinin yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım töreni, "Ahlaklı belediyecilik" ve "Şehrine sahip çık" temasıyla Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

SEÇİM BEYANNAMESİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Törende konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, "rantçı", "heykelci" ve "örgütçü" belediyecilik anlayışlarına karşı, kendilerinin "ahlaklı belediyeciliği" esas alacaklarını söyledi.

Partisinin seçim beyannamesini açıklayan Erbakan, çocuk, genç, kadın, yaşlı ve engelliler için yapacakları çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Uyuşturucu, LGBT ve sokak köpekleri sorunu gibi toplumun şikayetçi olduğu konuları çözeceklerini dile getiren Erbakan, kentsel dönüşüm, yoksullukla mücadele ve şeffaf belediyeciliğe özel önem vereceklerini kaydetti.

Daha sonra partisinin İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarını tanıtan Erbakan, İstanbul'da Mehmet Altınöz, Ankara'da Suat Kılıç ve İzmir'de Cemal Arıkan'ı aday gösterdiklerini açıkladı.

Mehmet Altınöz kimdir?

1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisansı (MBA) yapmıştır.

Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir. İyi derecede İngilizce bilen ALTINÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63