Yeniden Refah lideri Erbakan'dan İmamoğlu'na: "Tatil bana çok yakışıyor" diyerek vatandaşla adeta dalga geçiyor

Fikret Yiğit
Fikret Yiğit
16 Ağustos 2023 Çarşamba 02:30
Yeniden Refah lideri Erbakan'dan İmamoğlu'na: "Tatil bana çok yakışıyor" diyerek vatandaşla adeta dalga geçiyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mesaisinin çok küçük bir kısmını İstanbul'a ayırdığını söyleyerek, "İstanbullu dertleriyle boğuşurken tatile çıkmasına tepki gösteren vatandaşlara, 'Tatil bana çok yakışıyor' diyerek adeta dalga geçen sayın belediye başkanının yönetiminde her şey çok güzel değil, maalesef çok kötü olmuştur" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Erbakan, İmamoğlu'nun mesaisinin çok küçük bir kısmını İstanbul'a ayırdığını söyleyerek, "İstanbullu dertleriyle boğuşurken tatile çıkmasına tepki gösteren vatandaşlara, 'Tatil bana çok yakışıyor' diyerek adeta dalga geçen sayın belediye başkanının yönetiminde her şey çok güzel değil, maalesef çok kötü olmuştur" ifadelerini kullandı.

ERBAKAN, İMAMOĞLU'NA SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimler çalışması kapsamında Balıkesir'de konferansa katıldı. Seçimlerden sonra CHP içinde Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı "değişim" çalışmalarını eleştiren Erbakan, İBB Başkanı'na sert sözlerle yüklendi.

"İMAMOĞLU VATANDAŞLA DALGA GEÇİYOR"

İmamoğlu'nun mesaisinin çok küçük bir kısmını İstanbul'a ayırdığını söyleyen Erbakan, 2019 yılında İBB Başkanı'nın "Tatil bana çok yakışıyor" sözlerini hatırlattı. Erbakan, "Sayın İmamoğlu, mesaisinin çok küçük bir bölümünü sorumlu olduğu alana tahsis etmektedir. İstanbullu dertleriyle boğuşurken tatile çıkmasına tepki gösteren vatandaşlara, 'Tatil bana çok yakışıyor' diyerek adeta dalga geçen sayın belediye başkanının yönetiminde her şey çok güzel değil, maalesef çok kötü olmuştur" ifadelerini kullandı.

"ULAŞIMDA ZAM REKORLARI KIRIŞINI ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZ"

İstanbul'da toplu taşımanın zamlanmasını eleştiren Erbakan, "Yerel seçim kampanyasında ulaşım ücretlerini sembolik değerlere düşüreceği vaadinde bulunan Sayın Belediye Başkanının, ulaşımda zam rekorları kırışını üzülerek görüyoruz. İBB yönetimi son olarak ulaşıma yüzde 51,52 oranında fahiş zam yaparak yine milyonları zora sokmuştur. Sayın İmamoğlu, sadece zam rekorlarının değil, borçlanma dünya rekorunun da sahibidir. Yönetimindeki belediye, bugün yüzde 10.75 faizle dolar borcu yapmaktadır. Sayın Başkan; 'İktidar borç, faiz ekonomisi uyguluyor' diyorsunuz ve siz de belediyede borç, faiz ekonomisini uyguluyorsunuz. Hem de dolar borçlanmasında dünya rekoru kırarak yapıyorsunuz. Rekor faizlerle dolar borcu yapacaksınız ve faturayı da 16 milyon İstanbulluya çıkartacaksınız! Yerel seçim kampanyasında 'İstanbul'a ulaşımı mutlaka ucuzlatacağım' diyeceksiniz ama ulaşıma başkan olduğun günden bugüne kadar yüzde 200'ün üzerinde zam yapacaksınız! Böyle bir anlayışa Türkiye'nin yönetimi teslim edilir mi? İstanbul'u birkaç yılda perperişan eden, Türkiye'yi ne yapmaz!" diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU GİTSİN BEN GELEYİM DİYENLERİN DURUMU ORTADADIR"

Erbakan, "Maalesef, başta ana muhalefet partisi olmak üzere, muhalefet partilerinde iş, koltuk kavgalarına dökülmüş durumdadır. 'Değişim, değişim' denilen de, 'O gitsin, ben geleyim'den ibarettir. 'Kılıçdaroğlu gitsin, ben geleyim' diyenlerin durumu da ortadadır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63