Jesus'un takımı PSG'nin yıldızını kadrosuna kattı

Fikret Yiğit
Fikret Yiğit
14 Ağustos 2023 Pazartesi 01:17
Jesus'un takımı PSG'nin yıldızını kadrosuna kattı

Suudi Arabistan'ın ekiplerinden Al Hilal, Neymar için PSG ile 60 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Al Hilal, Neymar'ın "Evet" demesi durumunda transferin gerçekleşeceğini belirtti.

Al Hilal, Neymar için PSG ile 60 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, Neymar'ın "Evet" demesi halinde imzaların atılacağını öne sürdü.

JESUS'UN TAKIMINA GİTTİ

RMC Sport'a göre, Neymar, geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımına katılıyor. Suudi Arabistan ekibinin PSG'yle 60 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

118 GOL ATTI

Neymar, Paris Saint-Germain formasıyla 173 maça çıktı. Brezilyalı yıldız bu karşılaşmalarda takımına 118 gol ve 77 asistlik katkı sağladı.

Son Güncelleme: 14.08.2023 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63