Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi denize indi

Fikret Yiğit
Fikret Yiğit
14 Ağustos 2023 Pazartesi 02:11
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi denize indi
v

Pakistan MİLGEM Projesi'nin dördüncü ve son gemisi PNS TARIQ, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Pakistan Başbakanı Şerif'in katıldığı törenle Karaçi Tersanesi'nde denize indirildi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Pakistanlı bazı bakanlar ve diğer yetkililerle Pakistan MİLGEM Projesi'nin dördüncü gemisi PNS TARIQ'ın Karaçi Tersanesi'ndeki denize indirilme törenine katıldı.

Törendeki konuşmasına, Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletinde, koalisyon hükümeti ortaklarından İslam Uleması Cemiyeti Partisinin kongresini hedef alan 30 Temmuz'daki terör saldırısını kınayarak başlayan Yılmaz, uluslararası barış, güven ve istikrarı hedef alan terörün her türlüsünün karşısında olduklarını söyledi.

Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi denize indi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımcılara selamını ileten Yılmaz, 2018 yılından bu yana Türkiye-Pakistan işbirliğiyle yürütülen bu önemli projeye katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63