Başkan Erdoğan 'Terör devleti İsrail' deyip rest çekti: Bütün dünya bilsin, idrak etsin

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan grup toplantısında İsrail'in bir terör devleti olduğunu söyleyerek 'Milli Mücadele sırasında Türkiye'deki Kuva-i Milliye neyse Hamas da işte aynen odur.' dedi.

17 Nisan 2024 Çarşamba 10:15
Başkan Erdoğan 'Terör devleti İsrail' deyip rest çekti: Bütün dünya bilsin, idrak etsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası ilk grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın Filistin davası hakkındaki  sözleri;

Filistin davasını sadece savunmuş değil bu uğurda çok ağır bedeller ödemiş bir hareketiz, böyle bir kadroyuz. Kimse Filistin hassasiyetimizi sorgulamasın. Filistin'i kutlu emanet gibi yüreğimizde taşıdık. Tayyip Erdoğan olarak tek başıma kalsam dahi Filistin mücadelesini savunmaya devam edeceğim. 14 bin çocuğu öldürdüler bunlar Hitler'i çoktan geçtiler. 

"Bunu söylemenin de bir bedeli olduğunun elbette farkındayız.. Hakkı ve hakikati haykırmanın zor olduğunu biliyoruz. Bütün dünya bilsin, anlasın idrak etsin. Ne suikast girişimlerine, ne darbe girişimlerine  ne de ekonomik saldırılarınıza ne de algı operasyonlarınıza boyun eğmeyeceğiz.

Bazı yaptıklarımızı anlatamıyor olabiliriz ama Filistin hassasiyetimizi sorgulayanlar er ya da geç rezil olacak, nasıl bir haksızlık yaptıklarını görecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63