Beşiktaş'ta tam 11 futbolcu ile yollar ayrılıyor!

Yeni sezona deneyimli bir hoca ve güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş yönetimi, gönderilecek isimleri belirledi. Siyah-beyazlı takımda 11 oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

07 Mayıs 2024 Salı 09:30
Beşiktaş'ta tam 11 futbolcu ile yollar ayrılıyor!

Bu sezon lige erken havlu atan Beşiktaş'ta hedef Türkiye Kupası şampiyonluğu... Bugün evinde Ankaragücü ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı takım ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı.

Yeni sezon için kadro çalışmasını devam ettiren siyah-beyazlılarda gözden çıkarılacak oyuncular arasında piyasası olan isimler için özel çalışmalar yapılacak. Son dönemde form grafiği yükselen Colley ile Masuaku da cazip teklif gelmesi durumunda gönderilecek.

HEDEF BONSERVİSLE SATMAK

Yönetim, beklentilerin altında kalan Aboubakar, Muleka, Rebic, Chamberlain, Zaynutdinov, Onana, Rosier, Montero ve Hasic'in de bonservis katkısı sağlayarak satmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63