CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı

CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İstanbul'da polis tarafından çok sayıda silah ele geçirildiği iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı. Gerçek ortaya çıkınca düzeltmek zorunda kaldı.

05 Mayıs 2024 Pazar 10:30
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı

CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde kullanılan silahları gerçek sandı.

BAKAN YERLİKAYA'YI AÇIKLAMA YAPMAYA DAVET ETTİ

Bakan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla, İstanbul'da polis tarafından çok sayıda silah ele geçirildiğini belirterek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı açıklama yapmaya davet etti.



Bakan konuya ilişkin paylaşımında, "Dün İstanbul’da yunus ekipleri tarafından ele geçirilen silahlar. Bu miktarda silah ile neler yapılabilir? Bunların ele geçirilen kısmı olduğu düşünüldüğünde ele geçirilmemiş daha ne kadar silah olabilir? Yarın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama bekliyoruz?" ifadelerini kullandı.

DÜZELTMEK ZORUNDA KALDI

Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından paylaşımını hesaplarından silen Murat Bakan, yeni bir paylaşım yaparak silahların bir TRT dizisinde kullanıldığı yönünde bilgi aldığını kaydetti.

İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA!

Konuya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden de açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, silahların TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisine ait olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63