Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!

Fenerbahçeli futbolculara Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden yoğun ilgi olduğu öne sürüldü. İşte Fenerbahçe yönetimine transferde fazla mesai yaptıracak olan 8 isim...

05 Mayıs 2024 Pazar 09:30
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin birçok futbolcusunun, transferde Avrupa takımlarının gözdesi haline geldiği ileri sürüldü.

İşte Sabah Gazetesi'nin haberine göre sarı lacivertli futbolcuların transfer durumları:

Ferdi Kadıoğlu: 24 yaşındaki futbolcu, Arsenal'den resmi teklif bekliyor. Fenerbahçe ise oyuncusunun önünü açacak ve bu transfere izin verecek. Arsenal'in ilk teklifinin 25 milyon Euro olması düşünülüyor. Ferdi ile Leverkusen ve Napoli de ilgileniyor.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 2. Foto

İsmail Yüksek: Başarılı orta saha ile Lyon, Rennes ve Atletico Madrid ilgileniyor. Lyon'un sezon sonunda resmi bir hamle yapacağı öğrenildi. Fransızlar bonuslarla birlikte 15 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 3. Foto

İrfan Can Kahveci: Sevilla'nın çok ciddi bir ilgisi bulunuyor. Newcastle United da İrfan'ı takip ediyor. 15 milyon Euro civarı rakamlar konuşulsa da İrfan için gelecek olan teklif 10 milyon Euro'yu geçmeyecek. İlgilenen takımların yapmak istediği ilk teklif 7-8 milyon Euro civarında olacak. Başakşehir'den 7 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer edilen İrfan Can Kahveci için sonraki satıştan bedel de ödenecek. Milli oyuncunun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11 milyon Euro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Başakşehir'e ödenecek.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 4. Foto

Jayden Oosterwolde: Hollandalı sol bek, İtalya Ligi'ne göz kırpıyor. Roma ve Napoli oyuncuyu istiyor. Sarı lacivertliler satmayı düşünmezken gelecek tekliflere göre hareket edilecek. Fenerbahçe'nin kapısının 13 - 14 milyon Euro civarında bir rakama çalınması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 5. Foto

Osayi Samuel: Nijeryalı oyuncuya Premier Lig'den 2 kulübün ilgisi bulunuyor. Yetenekli sağ bek için 8-9 milyon Euro bonuslarla 10 milyon Euro'yu bulacak tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 6. Foto

Sebastian Szymanski: 10 milyon Euro bonservis ödenen oyuncu için özellikle La Liga'dan yoğun bir ilgi bulunuyor.Villarreal ve Valencia yetenekli on numarayı istiyor. Fenerbahçe 20 milyon Euro altında bir rakama oyuncusunu bırakmayacak.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 7. Foto

Miha Zajc: Zajc, İtalyan Genoa ve Hull City'den resmi teklif aldı. Sarı-lacivertli takımın önümüzdeki sezon Zajc ile yollarını ayırmasını beklenirken Sloven orta sahadan da 3 milyon Euro bir gelir hedefliyor.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 8. Foto

Michy Batshuayi: Belçikalı oyuncuya Premier Lig'den talipler var. Henüz Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı konusunda bir karar vermeyen deneyimli forvete, 7 milyon Euro civarında tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep  - 9. Foto

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63