Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldızları Ferdi Kadıoğlu ile Barış Alper Yılmaz transfer döneminde Süper Lig'e veda edebilir.

30 Nisan 2024 Salı 13:30
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!

A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yükselen değerleri Ferdi Kadıoğlu ile Barış Alper Yılmaz'ın yaz transfer döneminde Türkiye'den ayrılabileceğini söyledi.



LEVERKUSEN, FERDİ'Yİ SORDU

A Milli Futbol Takımı'nın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Bayer Leverkusen'in kendisine Ferdi Kadıoğlu'nu sorduğunu belirtti.

Koçak yaptığı açıklamada, "Almanlar transferini düşündükleri futbolcularla ilgili çok iyi araştırma yaparlar. Bayer Leverkusen beni aradı Ferdi Kadıoğlu'nu sordu" dedi.

"ALABİLİRSENİZ TEBRİK EDERİM"

Ferdi Kadıoğlu için olumlu referans verdiğini aktaran Kenan Koçak, "'Alabilirseniz tebrik ederim. Ferdi Kadıoğlu, Leverkusen'de oynayabilecek bir oyuncu' dedim." ifadelerini kullandı.



Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Benim tahminim Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak" şeklinde konuşmuştu.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Bu sezon tüm kulvarlarda 47 maça çıkıp 3963 dakika süre alan Ferdi Kadıoğlu 3 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı. 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.



BARIŞ ALPER'E DE ALMANLAR TALİP!

Galatasaray'da sergilediği performansla göz dolduran Barış Alper Yılmaz için transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Alman ekibi Eintracht Frankfurt'un Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiğini söyledi. 

"FRANKFURT ONU İSTİYOR"

Kenan Koçak, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz için, "Çok karakterli düzgün bir çocuk. Milli takımda eksiğimiz olan mevkiilerde onu oynattık. Orijinal mevkii olmamasına rağmen camla başla mücadele etti. En önemli özelliği yürekten futbol oynaması. Severek futbol oynuyor. Kafasına takmıyor, hangi pozisyon olursa olsun oynuyor, elinden geleni yapıyor. Barış'ın bazı Alman kulüplerinin takibinde olduğunu biliyorum. Eintracht Frankfurt, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor; çünkü Frankfurt'un oyun stiline ve anlayışına yakın bir oyuncu. Hücum futboluna çok uygun bir futbolcu. Bu patlayıcı özelliğini koruduğu sürece, sadece Alman kulüpleri değil, Avrupa'nın diğer büyük liglerinde de oynayacaktır. Fark yaratan bir futbolcu" sözlerini sarf etti.

BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray'da bu sezon 51 maçta süre bulan 23 yaşındaki Barış Alper Yılmaz 6 gol attı ve 9 asist yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63