İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı sağcı Itamar Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için "doğru çözümün" "terörist" olarak tanımladığı Filistinli esirlere idam cezasının uygulanması olduğunu savundu.

18 Nisan 2024 Perşembe 01:00
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri:

Ben-Gvir, X hesabından açıklamada bulundu.

İsrailli bakandan skandal Mescid-i Aksa çağrısı! Girişler sınırlandırılsınİsrailli bakandan skandal Mescid-i Aksa çağrısı! Girişler sınırlandırılsın

AŞIRI SAĞCI BAKANDAN YİNE SKANDAL AÇIKLAMALAR!

Aşırı sağcı Yahudi Gücü partisinin lideri olan Ben-Gvir, "İsrail hükümetinin, Filistinli esirler için 936 ek gözaltı yeri inşa etmesine izin veren önerisini onaylamasından mutlu" olduğunu ifade ederek, "Ek inşaat, cezaevine daha fazla terörist alınmasını sağlayacak ve cezaevindeki tutukluluk krizine kısmi bir çözüm getirecek." değerlendirmesinde bulundu.

"ÖLÜM CEZASI AŞIRI KALABALIKLAŞMA SORUNUNA DOĞRU ÇÖZÜM"

Ben-Gvir, "Filistinlilere yönelik ölüm cezasının hapishanelerin aşırı kalabalıklaşması sorununa doğru çözüm olduğunu" kaydetti.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63